Tuinontwerp

Een doordacht tuinontwerp is de basis voor een goed resultaat op zowel korte als lange termijn. Vormgeven is een creatief vak, waarbij je veel gevoel moet hebben voor de uitstraling van de tuin en de sfeer die je in de tuin wilt creëren. De kosten voor het ontwerp zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin. Indien wij het ontwerp daadwerkelijk voor u mogen uitvoeren, vervallen de ontwerpkosten.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Het maken van een tuinontwerp vormt de basis voor uw nieuwe tuin. In een voorgesprek bespreken we uw wensen en ideeën ten aanzien van sfeer en vormgeving die tot uiting komt in de beplanting, bestrating, eventueel houtwerk en omheining.

Wij bekijken met u de situatie ter plaatse; wat is de kwaliteit van de grond, de stand van de zon, waar moet vrij zicht blijven en waar moet beschutting komen. We zoeken graag samen met u naar praktische oplossingen bij het realiseren van uw tuinplan. Hierbij houden we rekening met het beschikbare budget. Het is mogelijk dat u zelf meewerkt bij de aanleg van uw tuin. We kunnen uw tuin ook in fasen aanleggen, om zo de kosten te spreiden over een langere periode.

aanleg 3

 

 

 

 

 

 

 

Ongeacht voor welke tuin u kiest; een buxustuin, rotstuin, heidetuin, een vijvertuin met een waterval of een onderhoudsarme tuin. We geven graag advies over de mogelijkheden. Ook informeren wij u graag over de voor- en nadelen van diverse materialen.

P1080444 (1) P1080440 (1)